Velkommen til Blå Kors' genbrugscenter i Horsens - Danmarks største genbrugsbutik

Blå Kors Genbrugscenter i Horsens er Danmarks største genbrugsbutik. Genbrugscenteret er på 6.800 m2 og er et kæmpe eldorado med genbrugsting inden for næsten alle varegrupper. Udvalget er stort og sæt derfor god tid af til dit besøg, hvis du gerne vil nå hele vejen rundt i butikken.

I underetagen finder du blandt andet møbler, isenkram, køkkengrej, lamper, elektronik, antik, malerier, spil og en hel afdeling med musik og film.

På 1. sal finder du en tøjafdeling for den modebevidste kvinde/mand. Du kan blive klædt på fra inderst til yderst, hvis du tager turen hele vejen rundt på 1. sal, hvor du ud over tøj vil møde lingeri, accessoires, sko, tasker, strømper og en hel afdeling med selskabstøj. Du finder også en stor spændende afdeling med børnetøj, legetøj og babyudstyr, en bogafdeling samt en café på 1. sal.

Butikken er moderne og kreativ indrettet og varerne har god kvalitet.

Her er lave priser, så kig forbi og gør en god handel.

Er du turist i Horsens kan et besøg hos Horsens Genbrugscenter være en særværdighed, der giver den helt store oplevelse. 

Butikkens café

Du kan købe lækre frokostmenuer i caféen på 1. sal. Cafeen drives som socialøkonomisk virksomhed og har derfor mad til priser, hvor alle kan være med.

Vores koncept

Vores genbrugsbutikker og webshop drives af engagerede frivillige, og overskuddet går til at hjælpe udsatte mennesker i Danmark. Så når du handler genbrug i vores butikker eller webshop, støtter du samtidig et godt formål.

Læs om Blå Kors' arbejde

Vi leverer eller lån en trailer gratis

Hvis du ikke har en trailer eller på anden vis gerne vil have leveret dine køb, er det en mulighed. Prisen for levering kan du få oplyst i butikken. Du har også mulighed for at låne en trailer. Du henvender dig i kundeservice, hvis du gerne vil låne vores trailer. 

Vi henter

Har du gode brugte møbler eller andet genbrug, du gerne vil donere til os, henter vi med glæde det på aftalt sted og tid.

Bliv frivillig i Blå Kors Genbrugscenter Horsens

Læs mere
frivillige

Vi glæder os til at se dig i vores butik

Adresse:

Blå Kors Genbrugscenter 

Vejlevej 10

8700 Horsens

Åbningstider: 

  • mandag 10.00 - 17.00
  • tirsdag 10.00 - 17.00
  • onsdag 10.00 - 17.00
  • torsdag 10.00 - 17.00
  • fredag 10.00 - 17.00
  • lørdag 10.00 - 14.00

Lukket påskelørdag og lørdag efter store bededag

Hvis du vil have os til at afhente dine møbler, eller andre spørgsmål ring til 75 78 18 18