Velkommen til Blå Kors' genbrugsbutik i Thisted

At købe tøj til job, hverdag eller fest, skal altid være en god oplevelse.

Blå Kors Genbrug i Thisted er en stor genbrugsbutik med alt hvad hjertet kan begære. 
Vi har tøj til hele familien, store som små og måske også noget til dit kæledyr. 
Vi har isenkram, ting og sager, møbler og en spændende bogafdeling – samt meget i elektronik – kom bare an. Du bliver overrasket.
 
Måske har vi lige netop det du står og mangler. Vi er en flok frivillige der glæder os til at byde dig velkommen. I vores butik lægger vi vægt på at hele familien må føle sig velkommen samt blive betjent af byens sødeste frivillige det står klar til at servicere vores mange kunder. 

Hos Blå Kors genbrug giver vi vores kunder en god oplevelse. Hos os kan du finde lige det møbel du mangler. Men du kan også finde den perfekte værtindegave, købe husholdningsartikler, ting og sager, elektronik, legetøj og i vores bogafdeling kan du finde bøger, cd, spil og mange spændende film. 

Kom ind i vores store butik og lad dig inspirere. Uanset hvad dit behov er, byder Blå Kors Genbrug Thisted på masser af inspiration og nye idéer.

Vores butik er stor og overskuelig og der er fine parkeringsforhold udenfor butikken. 
Her kan du betale kontant, med MobilePay og Dankort

Vi glæder os til at se dig i vores butik

Adresse:

Blå Kors Genbrug

Ringvej 1

7700 Thisted

Tlf: 29 48 86 60.

thisted@blaakorsgenbrug.dk

Åbningstider: 

  • mandag 13.00 - 17.00
  • tirsdag 13.00 - 17.00
  • onsdag 13.00 - 17.00
  • torsdag 13.00 - 17.00
  • fredag 13.00 - 17.00
  • lørdag 10.00 - 13.00
  • søndag lukket

Har du spørgsmål eller lyst til at høre om mulighederne for at blive frivillig hos os, så ring til butikken på 29 48 86 60.

Vores koncept

Blå Kors' genbrugsbutikker og webshop drives af engagerede frivillige, og overskuddet går til at hjælpe udsatte mennesker i Danmark. Så når du handler genbrug i vores butikker eller webshop, støtter du samtidig et godt formål.

Læs om Blå Kors' arbejde

Vi henter

Har du møbler, tøj eller andet brugbart genbrug du gerne vil donere til os, henter vi det med glæde på aftalt sted og tid. Forhør i butikken. 

Bliv frivillig i Blå Kors Genbrug Thisted

Læs mere
frivillige