Tøj, tøj, tøj - det er 4plus Sønderjyllands speciale. Vi indsamler brugt tøj fra tøjcontainere, sorterer og sælger det. 

Vi henter tøj i stort område

Den første store opgave for ansatte og frivillige i 4plus er at hente brugt tøj - både i tøjcontainere opstillet af Blå Kors Genbrug og tøj fra kommunale genbrugsordninger. Tøjcontainerne må helst ikke blive overfyldte, så vi kører rigtig mange kilometer i 4plus.

Sortering

Når vi har læsset tøjet af hjemme på 4plus, sorterer tøjet og vasker det, som skal sælges. Tøj, der lugter eller er i stykker, kan vi ikke sælge i en dansk genbrugsbutik.  Alt, hvad vi ikke kan sælge i Blå Kors' genbrugsbutikker i Danmark, eksporterer vi og tjener dermed penge til at hjælpe udsatte børn, voksne og familier. I dag afleverer danskerne så meget tøj til genbrug, at vi sælger bedre og bedre tøj i genbrugsbutikkerne samtidig med, at vi kan eksportere mere og mere tøj.

Det bedste sælges i butikken

Det bedste tøj sælger vi i vores egen 4plus-genbrugsbutik. Vi har en rigtig flot butik med tøj af alle stilarter, størrelser og til alle aldre, som ligger ved siden af værestedet Den Blå Oase.

Butikkens adresse: Sønderport 49, 6200 Aabenraa.

Bliv frivillig

Butikken på Møllegade bemandes hovedsagelig af frivillige - vi kan sagtes bruge flere.

Nogle timer om ugen i 4plus, som chauffør, i tøjsorteringen eller i vores genbrugsbutik er en meningsfuld måde at udfylde sin fritid på. Du er både med til at rejse penge til et godt formål, og du bliver en del af et stærkt fællesskab.

Har du lyst til at tage nogle vagter i vores genbrugsbutik på Sønderport 49 eller hjælpe andre steder i 4plus, hører vi gerne fra dig.

4plus midtjylland herning

Forløb for ledige i 4plus

4plus er en socialøkonomisk virksomhed, som hjælper udsatte ledige med at komme i gang igen.

Et forløb i 4plus tilrettelægger vi sammen med borgeren, så det passer til netop hans eller hendes behov.

Læs mere
4plus midtjylland herning

Dorte Mark Friis

Terapeut og socialpædagog

dmf@blaakors.dk

dorthe mark friis.JPG