Alle pladser på Betweenlejr er fuldt booket

Hvis du tilmelder dig lejren, vil du blive skrevet på en venteliste. Vi vil anbefale, at du i stedet tilmelder dig vores ungdomslejr på Sjælland, hvor der fortsat er ledige pladser.

Har du lyst til at tage med os på Blå Kors’ Betweenlejr? Vi byder på en uge med gode oplevelser, sjove aktiviteter og nye venskaber.

Tid: Søndag d. 10. juli til fredag d. 15. juli 2022

Sted: Baaring Efterskole, Kaj Thanings Alle 4, 5466 Asperup

Lejrchefer: Nathalie Bjerregaard Gotfredsen & Kristina Krejberg Dalum

Aldersgruppe: 10-14 år

Antal deltagere: 38 børn og unge

Pris: 1.250 kroner

Beskrivelse af lejren

Hej alle sammen.

Velkommen til Blå Kors’ Betweenlejr. Vi vil rigtig gerne invitere jer til at holde den fedeste sommerferie med os. Hvert år drager vi mod Fyn og holder ferielejr der med en masse børn og en masse ledere, som er med til at skabe rammerne for en fed og sjov uge, hvor børnene er i fokus. Vi er opsat på at give jeres børn en uge med sjov og ballade sammen med et hold ansvarlige voksne, som altid er klar på at synge, danse, fjolle, lege, spille, grine, lave mad, være kreative – alt det, som gør at børnene kan komme hjem med årets fedeste oplevelse.

Ugen vil indebære blandet aktiviteter, det kunne f.eks. være udendørs stratego, smykke-workshop, bolche-workshop, vandkamp eller nattesmuglerløb. Der vil også være en masse fritid, hvor børnene har mulighed for at hygge og slappe af, og få snakket med de nye venner, vi garanterer de får på lejren. Som prikken over i’et tager vi ud af huset, og finder på en anderledes aktivitet. De sidste år har det bl.a. været Funky Monkey park, trampolinland og træf med diverse sportsvogne og motorcykler.

Betweenlejren er et helt særligt sted, hvor man bliver en del af et fantastisk fællesskab, som fødes af alle de dejlige deltagere og frivillige ledere. Det er derfor vigtigt for os, at vi i fællesskab er samlet om morgenen og om aftenen til sang og fortællinger, på den måde er der også altid mulighed for at give en morgen- og aftenkrammer 😊

Vi kan næsten ikke vente med at grine med jer!

De bedste hilsner Kristina og Nathalie

 

Har du spørgsmål til lejren eller brug for hjælp til tilmeldingen,
så skriv til stj@blaakors.dk 

Mød lejrcheferne

Kristina og nathalie - between

 

Kristina og Nathalie

Hej alle sammen.

Vi er rigtig glade for, at vi må være lejrchefer på dette års Betweenlejr. Vi er nye i chefrollen, men gamle i lederrollen.  Vi glæder os rigtig meget til at møde jer alle sammen, gamle som nye, og synes lige vi skulle lade jer møde os på forhånd, så I ved hvem I blandt andet kommer til at møde på dette års lejr.

Kristina er 26 år, bor i København og blev færdiguddannet sygeplejerske i sommers og er nu fastansat på en palliativ afdeling. Hun er rigtig kreativ og bruger meget tid på at strikke diverse ting. Hun har altid gang i ti projekter, fordi hun synes processen er lidt sjovere end slutningen. En lille sjov info om Kristina er, at hun kan hele Løvernes Konge-filmen udenad.

Nathalie er også 26 år og bosat i København. Hun er ved at uddanne sig til skolelærer og arbejder deltid på et center for døve. Hun har en baggrund med masser af teater og film, og når tiden byder det, er hun stadig engageret i teater- og filmmiljøet. En lille sjov info om Nathalie er, at hun er ret god til videospil.

Oversigt over Blå Kors' sommerlejre i 2022