Kom med på Nordjyllandslejren og vær med til at opklare mysterier, lege, grine og hygge!

Tid: Lørdag d. 2. juli til torsdag d. 7. juli 2022

Sted: Onsild Idrætsefterskole, Præstemarken 7, 9500 Hobro http://www.onsild.dk/

Lejrchef: Anne Line og Christian Vestergård 

Aldersgruppe: 7-13 år 

Antal deltagere: 40 børn 

Pris: 1.000 kroner

Beskrivelse af lejren

Velkommen til årets Nordjyllandslejr! I år byder borgmester Falkenborg alle børn hjerteligt velkommen i hans by - Blåvand Korsby. En by fyldt med sjov og ballade og en masse skøre beboere. Normalt lever alle i Blåvand Korsby i fred og fordragelighed, men VENT! En yderst værdifuld genstand bliver stjålet fra byen, og Falkenborg er ude af sit gode skind. Hvem står mon bag? Kan det være bagermesterens søn, eller hvad med den sure bankmand? Han får brug for vores hjælp til at løse mysteriet!

Desuden glæder vi os alle total meget til en uge sammen med dig. Vi skal have lækker mad, høre dejlig musik, fråde slik i lange baner, sidde i latter-kramper og på den fedeste udflugt i  ”sommerlandet”. Det bliver aldeles fremragende 😊

Det hele kommer til at foregå på Onsild Idrætsefterskole, som ligger ved afkørsel 36 på motorvejen mellem Randers og Aalborg. Her vil vi have kanongode faciliteter og masser af plads.
Der vil på lejren stå 22 friske og glade ledere klar til at have en fantastisk lejr sammen med lige netop dig.

Vi glæder os så meget til at se dig. 😊

 

Har du spørgsmål til lejren eller brug for hjælp til tilmeldingen,
så skriv til stj@blaakors.dk 

Mød lejrcheferne

Christian og Anne Line

Hej alle sammen! Vi er årets lejrchefer på Nordjyllandslejren, Anne Line og Christian Vestergård. Måske har i gættet det - vi er gift.

Vi har været med på diverse Blå Kors-lejre de sidste 5-6 år og er vilde med det! Vi glæder os HELT VILDT til at bruge den lækreste sommerferieuge med en masse skønne børn og ledere.

Lederne har vi faktisk allerede fundet, og det er de allerbedste af slagsen! Så nu mangler vi bare en fremragende flok børn, og så bliver det ikke bedre! Vi ses!


 

Nordjyllandslejren 2022.jpg

Oversigt over Blå Kors' sommerlejre i 2022