En lejr fyldt med leg og eventyr på Sjælland.

Tid: Tirsdag den 5. juli  til lørdag den 9. juli 2022

Sted: Skovbo Efterskole, Ringstedvej 614, 4100 Ringsted

Lejrchefer: Andreas Domino Asmussen og Maja Cecilie Quottrup

Aldersgruppe: 7-12 år 

Antal deltagere: 30 børn 

Pris: 1.000 kroner

 

Beskrivelse af lejren

Lejrbålet er tændt, og sanghæfterne, snobrødet og skumfiduserne ligger klar. Køkkenet er fyldt op med det lækreste mad og kage. Slikket ligger klart på værelserne. Udenfor ligger der bolde, sjippetove, vandpistoler og en glidebane. Inde i stuen ligger der brætspil, ansigtsmaling, tuscher og Lego.

Bussen er pakket og klar til at køre på eventyr. Inde i salen står der en masse voksne mennesker, alle smilende, spændte og glade. For nu er det ved at være tid til børnelejr, og det eneste der mangler, er en masse glade og forventningsfulde børn, der er klar til pjat, leg, grin, sang og eventyr.

Alt dette foregår på Skovbo Efterskole, tirsdag d. 5 juli til søndag den 9. juli.

 

Har du spørgsmål til lejren eller brug for hjælp til tilmeldingen,
så skriv til stj@blaakors.dk 

 

Mød lejrcheferne

Andreas

Jeg hedder Andreas, og har snart lavet sommerlejr i seks år. Jeg bliver færdig som lærer i juni 2022 og er derfor vant til børn og unge. Jeg elsker pjat, leg og børn, og så fortæller jeg de bedste godnathistorier.

andreas

Maja

Mit navn er Maja, jeg er 31 år gammel, og til daglig arbejder jeg for sportsmærket PUMA. Der er ikke mange børn og leg i min hverdag, så derfor glæder jeg mig virkelig meget til at byde 30 skønne børn velkommen til en uge fyldt med grin, spas og løjer. Jeg har været lejrleder på 7 lejre efterhånden, og nu er jeg klar til at tage imod en masse børn på Sjællandslejren.

maja

Oversigt over Blå Kors' sommerlejre i 2022