Alle pladser på Sommer til søs er fuldt booket

Hvis du tilmelder dig lejren, vil du blive skrevet på en venteliste. Vi vil anbefale, at du i stedet tilmelder dig vores ungdomslejr på Sjælland (13-18 år), hvor der fortsat er ledige pladser.

Kom ombord på Sommer til Søs og vær med til fem dages action, sammenhold og hygge i danske farvande.

Tid: Tirsdag d. 5. juli kl. 12.00 til lørdag d. 9. juli  kl. 12.00   

Sted: Skibet Agape, Mødested: Ikke fastlagt endnu, formentligt det nordlige Jylland

Lejrchefer: Sara Sheler og Emil Poulsen

Aldersgruppe: 13-17 år

Antal deltagere: 10 unge 

Pris: 1.250 kroner

 

Beskrivelse af lejren

På Sommer til Søs lever vi det simple sommerliv om bord på skibet Agape. I fællesskab skal vi lære at sætte sejl, så vi kan sejle fra havn til havn. 

Med ombord har vi rutinerede sejlere fra alle verdenshavene, som kan fortælle os gode historier, lære os at navigere til søs og få os sikkert i havn. Om eftermiddagen lægger vi til kaj og går i land for at udforske området, lave mad og hygge os sammen. Vi kommer i sommerstemning gennem fede aktiviteter til lands og på vand, og der bliver noget for enhver smag: Vi skal sejle i bananbåd, bade, fiske, lave bål, tegne, spille musik og meget andet. 

Corona-situationen har betydning for planlægningen af vores rute, og derfor vil vi først senere i foråret kunne fastlægge, hvilke havne vi starter og slutter lejren i.

Kom med på Sommer til Søs, hvis du vil prøve kræfter med en anderledes lejr og have en fed sommerferie med masser af sjove oplevelser og nye venner. Her er plads til alle - vi glæder os til at sejle sammen med dig!
 

Har du spørgsmål til lejren eller brug for hjælp til tilmeldingen,
så skriv til stj@blaakors.dk 

Mød lejrcheferne

Sara

Jeg hedder Sara, jeg er 26 år og er lejrchef på Sommer til Søs, hvor jeg har været med i 5 år. Jeg er helt vild med at spille frisbee. At sejle med skibet Agape er højdepunktet på min sommer!

Sommer til Soes Sara.jpeg

Emil

Hej med dig! Jeg hedder Emil og er 27 år gammel. Jeg er lejrchef sammen med Sara. I år skal jeg med på Sommer til Søs for fjerde gang, og jeg glæder mig virkelig meget. Jeg elsker at bade og at synge fællessang, og jeg er sikker på at vi får en kanon lejr sammen. Vi ses!

Sommer til Soes Emil.jpeg

Oversigt over Blå Kors' sommerlejre i 2022