Et pusterum fra en svær hverdag for udsatte børn og unge

Mellem jul og nytår arrangerer vi julelejre for børn og unge, som har brug for et pusterum. Det kan være børn og unge fra familier med alkohol- og rusmiddelproblemer, fattigdom, psykisk sygdom og andre sociale problemer.

Vi giver disse børn og unge et pusterum fra en svær hverdag. Vores ferielejre bliver drevet af kompetente frivillige, som brænder for at dele ud af deres tid, engagement og omsorg. Og vi er mange voksne, så alle børn får opmærksomhed.

Blå Kors Danmarks ferielejre er for børn og unge, som ellers ikke kommer på ferie. På vores julelejre og sommerlejre giver vi børnene gode oplevelser og et rart fællesskab, som giver ballast - også i hverdagen.

Mange voksne giver tryghed og opmærksomhed til alle

Vi har ferielejre for forskellige aldersgrupper, og alle har masser af aktiviteter. Tryghed og tolerance er nøgleord, og vi dyrker fællesskabet og muligheden for at finde venner for livet. Desuden bliver alle lejrene holdt i dejlige omgivelser, og vi får god mad. Ferielejrene drives på Blå Kors Danmarks kristne værdigrundlag, som betyder, at alle bliver mødt med ligeværd, accept og respekt for den, de er.

 

Tilmeldingen til årets julelejre åbner til oktober 2021. 

Stjernestunder - tilbud om fællesskab efter lejrene

Stjernestunder er et tilbud om aktiviteter og udflugter til børn og unge i Aarhus og Herning. Her kan man blive en del af et socialt fællesskab med dygtige og engagerede voksne i spidsen.

Læs mere
stjernestunder aarhus

Peter Randorff Larsen

Projektleder for Ferielejre og Stjernestunder 

Tlf. 29 68 96 29

Send e-mail
Peter Randorff.jpg

Anna Nees

Faglig konsulent

Tlf.: 61 24 14 60

Send e-mail
Anna-Nees_retouche.png

Karen Klemmed Hviid

Ferielejrchef

Tlf.: 23 33 44 65

Send e-mail
karen klemmed hviid