Blå Kors Danmarks ferielejre er for børn og unge, som ellers ikke kommer på ferie. På vores sommerlejre og julelejre giver vi børnene gode oplevelser og et rart fællesskab, som giver ballast - også i hverdagen.

Et pusterum fra en svær hverdag for udsatte børn og unge

​Ferielejrene er for børn og unge fra familier med alkohol- og rusmiddelproblemer, fattigdom, psykisk sygdom og andre sociale problemer. Vi giver disse børn og unge et pusterum fra en svær hverdag. Vores ferielejre bliver drevet af kompetente frivillige, som brænder for at dele ud af deres tid, engagement og omsorg. Og vi er mange voksne, så alle børn får opmærksomhed.

Mange voksne giver tryghed og opmærksomhed til alle

Vi har ferielejre for forskellige aldersgrupper, og alle har masser af aktiviteter. Tryghed og tolerance er nøgleord, og vi dyrker fællesskabet og muligheden for at finde venner for livet. Desuden bliver alle lejrene holdt i dejlige omgivelser, og vi får god mad. Ferielejrene drives på Blå Kors Danmarks kristne værdigrundlag, som betyder, at alle bliver mødt med ligeværd, accept og respekt for den, de er. 

Vi åbner for tilmeldinger til sommerlejre i marts 2022!

Stjernestunder - tilbud om fællesskab efter lejrene

Stjernestunder er et tilbud om aktiviteter og udflugter til børn og unge i Aarhus og Herning. Her kan man blive en del af et socialt fællesskab med dygtige og engagerede voksne i spidsen.

Læs mere
stjernestunder aarhus

Peter Randorff Larsen

Projektleder for Ferielejre og Stjernestunder 

Tlf. 29 68 96 29

Send e-mail
Peter Randorff.jpg

Anna Nees

Faglig konsulent

Tlf.: 61 24 14 60

Send e-mail
Anna-Nees_retouche.png

Karen Klemmed Hviid

Ferielejrchef

Tlf.: 23 33 44 65

Send e-mail
karen klemmed hviid