I Barnets Blå Hus Svendborg har vi åbent fra mandag til torsdag - her er der kaffe på kanden og hverdagsaktiviteter for børnene. 

Vi tilbyder terapi for børne- og familiegrupper for børn op til 13 år. Som et nyt tilbud afholder vi forældrecafé onsdag formiddag. Her kan forældre få sparring, dele udfordringer og blive klogere på, hvordan man kan udvikle sit forældreskab og styrke relationen til sine børn. Du kan læse mere om ForældreCaféen her.

Om søndagen inviterer vi til en aktivitet i eller udenfor huset. Det kan være vandreture, male-værksted, banko, strandsafari, zoologiskhave m.m. Vi får en fælles oplevelse, fordyber os, leger, griner og spiser sammen. En dag hvor børn og familier får et afbræk fra det, der kan være svært - og oplever det positive fællesskab i Barnets Blå Hus.

Empati, nærvær og åbenhed er nøgleord i vores arbejde. Vi har fokus på at skabe en rar og hyggelig stemning i huset - og vi er et fællesskab, hvor der er plads til alle. Alle vores tilbud og aktiviteter er gratis for forældre og børn, som er tilknyttet huset.

Er du nysgerrig på, om Barnets Blå Hus er relevant for dig eller én du kender, så kontakt os på tlf. 61 24 14 68 eller på htk@blaakors.dk - eller følg os på Facebook.

Kontakt

Barnets Blå Hus Svendborg
Vilhelmskildevej 1
5700 Svendborg

Tlf.: 23 33 44 68 / 61 24 14 68

barnets blå hus svendborg facade