Kirkernes Sociale Arbejde er et netværk af kirker, der gerne vil give mennesker håb og støtte, der hvor der er brug for det. Vi bygger vores arbejde på det kristne livs- og menneskesyn. Vi lægger ikke skjul på vores værdier og kirkelige baggrund. Men vi taler ikke om kirke og tro uden opfordring. 

Blå Kors Danmark bakker op om arbejdet og indgår i et partnerskab.

Kirkernes Sociale Arbejde findes i dag i Silkeborg, Aarhus og Græsted og arbejder ud fra fire fokusområder:

Økonomisk vejledning

Kirkernes Sociale Arbejde hjælper folk, der er mistet overblikket over deres økonomi. Hvis der er gæld indblandet, kan vi også hjælpe med kontakten til kreditorer. Kirkernes Sociale Arbejde vil gerne give redskaber, støtte og opbakning til at forbedre vedkommendes økonomiske situation.

Praktisk hjælp

Et tilbud om hjælp med f.eks. oprydning, rengøring, tøjvask, ophængning af hylder, lamper, gardiner, småreparationer, havearbejde og flytning tilbyder Kirkernes Sociale Arbejde også. Vi vil gerne give hjælp til selvhjælp, så man f.eks. lærer hensigtsmæssige arbejdsgange.

Medvandrer-ordning

Støtte, varme og forståelse fra et medmenneske kan løse mange problemer. Derfor tilbyder Kirkernes Sociale Arbejde en medvandrer-ordning, hvor man sammen med et andet menneske kan tale om bekymringer og udfordringer, men også glæde sig over sejre sammen.

Vil du vide mere om Kirkernes Sociale Arbejde, kan du kontakte projektleder Janni Vendelbo Lauridsen tlf. 91 16 80 17.