På Blå Kors Humlebæk tror vi på, at vi lykkes og udvikler os i fællesskab med hinanden. Derfor tilbyder vi forskellige aktiviteter og gruppetilbud, som du kan være en del af.

Frivillige fællesaktiviteter

Som beboer på Blå Kors Humlebæk har du mulighed for at deltage i forskellige fællesaktiviteter som bl.a. udflugter, motion, fejring af højtider, spil m.m.

Gruppetilbud

Sammen med din kontaktperson aftaler du, hvilke grupper det vil være hensigtsmæssigt for dig at deltage i, når du er klar til det. Når du vælger at indgå i en gruppe, forpligter du dig på at deltage i gruppen hver gang, medmindre du har aftalt andet med din kontaktperson.

  • Oplevelsesgruppen: Der arbejdes oplevelsesorienteret med bl.a. billeder/video, ture og rejser, idet flere i denne gruppe har problemer med korttidshukommelsen.
  • Temagruppe: Der arbejdes med begivenhedernes betydning her og nu, hvor der bliver taget udgangspunkt i individuelle ønsker og behov for oplevelser.
  • Forandringsgruppe: Der arbejdes fokuseret med individuelle mål og livsstrategier. Der fokuseres på undervisning i tilbagefaldsforebyggelse og arbejdes med redskaber til at forebygge tilbagefald ud fra egen livshistorie og teoretisk materiale om tilbagefaldsforebyggelse. Download folder om forandringsgruppe.

For at give dig en idé om, hvordan aktiviteter og gruppetilbud fordeler sig, skitseres det her i et ugeprogram:

Mandag: Fordeling af praktiske opgaver i huset + nada-behandling + motion

Tirsdag:  Forandringsgruppe + øveaften for husbandet "Humlerødderne"

Onsdag: Oplevelsesgruppe + bankoaften

Torsdag: Temagruppe + balancetræning + nada-behandling

Fredag: Forandringsgruppe + bowling

Lørdag: Evt. udflugter, billardturnering eller andet

Søndag: Evt. udflugter, billardturnering eller andet

Kontakt

Humlebæk Strandvej 11
3050 Humlebæk
Tlf.: 49 13 06 04
Mail: hum@blaakors.dk

Blot 40 kilometer fra København

Blå Kors Humlebæk ligger på Nordsjælland – blot 40 kilometer fra København.

Der kan også træffes aftale med os om at blive hentet på stationen, på sygehuset eller hjemme, afhængig af livssituation.

Nem adgang med offentlig transport

Fra Københavns Hovedbanegård kan man tage Kystbanen, som stopper på Humlebæk Station. Turen tager ca. 30 min. Fra Humlebæk Station kører bus 388, som stopper ved Kullabjergvej efter ca. 7 min. kørsel. Stoppested er lige uden for indkørslen til Blå Kors Humlebæk.