En individuel dagligdag

Dagligdagen på Blå Kors Humlebæk tager udgangspunkt i dine individuelle ønsker og målene for dit ophold.

Dagens program er individuelt ­– alt afhængig af hvem du er, hvilke mål du har for dit ophold, og hvilke ønsker og behov du har for dagen. Indholdet for dit ophold aftales med din kontaktperson.

Der er formiddagskaffe kl. 9.45 på hverdage, hvor dagens information gives, og der er mulighed for at komme med forslag, ris og ros.

Hver mandag fordeles husets praktiske opgaver, sådan at hverdagen kan fungere i forhold til, at vi er mange forskellige mennesker i huset. Opgaverne er f.eks rengøring, pasning af blomster inde og ude, borddækning, opvask mv.

Måltider serveres på flg. tidspunkter:

  • Kl. 7.30-8.30: Morgenbuffet
  • Kl. 12.30: Fælles middagsmad
  • Kl. 18.00: Fælles aftensmad

Derudover serveres der desuden tre mellemmåltider, og der er altid adgang til et køleskab, som indeholder frugt, yoghurt og muligheder for et ekstra mellemmåltid.

Der er efter aftale med din kontaktperson mulighed for at indgå i et eller flere af de gruppetilbud, som huset tilbyder.

Det vigtigste er, at du i dagligdagen har mulighed for at finde fodfæste i livet og fokusere på dine mål og behov fra dag til dag.

Kontakt

Humlebæk Strandvej 11
3050 Humlebæk
Tlf.: 49 13 06 04
Mail: hum@blaakors.dk

Blot 40 kilometer fra København

Blå Kors Humlebæk ligger på Nordsjælland – blot 40 kilometer fra København.

Der kan også træffes aftale med os om at blive hentet på stationen, på sygehuset eller hjemme, afhængig af livssituation.

Nem adgang med offentlig transport

Fra Københavns Hovedbanegård kan man tage Kystbanen, som stopper på Humlebæk Station. Turen tager ca. 30 min. Fra Humlebæk Station kører bus 388, som stopper ved Kullabjergvej efter ca. 7 min. kørsel. Stoppested er lige uden for indkørslen til Blå Kors Humlebæk.