Banko, udflugt og kreativt værksted

Gæsterne på Den Blå Viol får mange tilbud om aktiviteter - og er meget velkomne til selv at komme med forslag om nye aktiviteter.

Gennem aktiviteterne får vi fælles oplevelser og lærer hinanden bedre at kende. Herunder er nævnt en række af de aktiviteter, der tilbydes på Den Blå Viol

Værkstedet

Den Blå Viol har et kreativt værksted, hvor der både er mulighed for at male og udføre håndarbejde. Vi laver alt muligt, såsom tasker, malerier, dekorationer og meget andet. Det kreative værksted har åbent hver torsdag kl. 10.00 - 13.30. Derudover har vi en strikkeklub, som har åbent hver anden mandag.

Banko

Vi holder banko 2. tirsdag i hver måned. Vi begynder med spisning kl. 11.30, hvor der kan købes en varm middag til 35 kr. Kl. 12.30-14.00 er der banko, hvor der kan købes plader á 5 kr. Fine gevinster.

Udflugt

Vi tager i løbet af året på mange spændende udflugter. En gang om året, tager hele Violen af sted, på en lidt større udflugt

Jule - og påskefrokost

Vi fejrer de to højtider med hyggelige og festlige fælles frokoster.

Sommerfest

Hvert år holder vi en sommerfest med dejlig mad, musik og en sommertale.

Den Blå Spareforening

På Den Blå Viol, er der mulighed for at spare penge op til julen. 

Hvert år i januar sættes en sparebox op. I løbet af året har brugerne af Violen mulighed for, at lægge lidt penge til side til julen. Pengene bliver udbetalt først i december måned. Mange brugere gør brug af denne gode mulighed, for at få sparet lidt ekstra op til julemåneden.

Kontakt

Du er altid velkommen til at kontakte os med spørgsmål, anmodning om samarbejde eller hjælp.

Den Blå Viol
Nørre Allé 2D
7800 Skive

Tlf.: 97 52 46 00

blaa.viol@blaakors.dk

Åbningstider
Mandag - onsdag, fredag: 9.30 - 15.00
Torsdag: 9.30 - 19.00
Lørdag - søndag: Lukket

Find medarbejder
den blå viol