Cirka 20 frivillige med forskellige baggrunde er tilknyttet Den Blå Viol. De sørger for, at værestedet kan køre rundt, har et bredt udvalg af tilbud til brugerne og at det er et rart sted, at være for alle. 

Brænder du for at arbejde med udsatte?

Den Blå Viol søger nye frivillige.

Den Blå Viol er et værested i hjertet af Skive. Brugergruppen er fortrinsvis udsatte borgere, herunder ensomme, psykisk syge og misbrugere. Vi ønsker at skabe gode rammer for vores brugere, bl.a. ved at tilberede og sælge lune retter og gratis kaffe. Mødet og samværet er vigtigt for os. Derfor tager vi os tid til dialog og søger at skabe nærvær og omsorg, så alle føler sig set, hørt og anerkendt.

Vi søger frivillige i alle aldre. Det vigtige er, at du har lyst, mod og brænder for at gøre en indsats blandt udsatte borgere.

I Den Blå Viol vil du møde mange spændende mennesker og opleve et godt fællesskab med andre ansatte og frivillige.

Når du henvender dig, tager vi en snak om de forskellige opgaver, som vi varetager – men vi er også åbne for en snak om, hvad du gerne vil bidrage med. Det kan bl.a. være:

  •  Samtale med brugerne
  •  Deltagelse i udflugter
  •  Aktiviteter med brugerne (spil, læse avis. IT osv.)
  •  Diverse køkkenarbejde
  •  Rengøring

Henvend dig til en uforpligtende snak eller kig forbi på Nr. Allé 2 D, 7800 Skive. Spørg efter Torben Nord Hansen eller henvend dig på 97 52 46 00 / tnh@blaakors.dk

Lønnede ansatte

Fordi vi er så få lønnede ansatte på Den Blå Viol - og fordi vi er så glade for vores arbejdsplads - er der længe imellem, at vi opslår en ledig stilling. Men hvis du gerne vil ansættes i Blå Kors, kan du altid få et overblik over de ledige stillinger ved at gå ind på blaakors.dk/job

Her kan du også tilmelde dig et gratis nyhedsbrev, så du får alle nye stillingsopslag direkte i din mailboks.

Vi holder med mellemrum møder mellem frivillige og lønnede medarbejdere, hvor vi drøfter og tilrettelægger arbejdet. Har du lyst til at blive frivillig, vil vi gerne høre fra dig.

Kontakt

Du er altid velkommen til at kontakte os med spørgsmål, anmodning om samarbejde eller hjælp.

Den Blå Viol
Nørre Allé 2D
7800 Skive

Tlf.: 97 52 46 00

blaa.viol@blaakors.dk

Åbningstider
Mandag - onsdag, fredag: 9.30 - 15.00
Torsdag: 9.30 - 19.00
Lørdag - søndag: Lukket

Find medarbejder
den blå viol