Madvarer, soveposer, varmt tøj, kaffe, penge, måltider, der er blevet til overs fra arrangementer, og meget mere. Hjælp GraceKbh på din måde og med de muligheder, du har som privatperson og som virksomhed.

Mad

GraceKbh serverer gratis mad, og vi indretter menuen efter de donationer, vi får fra fx bagere, slagtere og restauranter.

Vi får ugentligt mad fra Fødevarebanken, som leverer overskudsmad fra store virksomheder, butikker m.m. I vintermånederne har vi ansat Det Glade Madbud - et en-mands-firma, der leverer mad alle ugens dage.

Har du lyst til at samarbejde med os omkring mad, så kontakt os nedenfor, eller send en mail direkte til Det Glade Madbud.

mad donationer

Tøj

Både sommer og vinter har gadens hjemløse brug for tøj, der passer til årstiden. I de kolde vintermåneder er behovet stort, så drop en vinterjakke, hue eller et par vanter i tøjcontainerne uden for GraceKbh. Tjek også vores Facebook-side, om der er specielle indsamlinger i gang.

Virksomheder donerer jævnligt partier af sengetøj, tæpper, overtøj m.m. - og det er der til stadighed brug for. Kontakt os og hør, om vi kan bruge det, din virksomhed har i overskud.

Penge

Støt arbejdet med et beløb. Send via MobilePay nr. 88603. Mærk venligst overførslen med "Gave".

Du kan også overføre beløb via Blå Kors Danmark. Her kan du samtidig få skattefradrag for beløbet, hvis du opgiver dit personnummer (valgfrit).

Kontakt

GraceKbh
Kingos Kirke (Midlertidig adresse)
Bragesgade 35
2200 København N

gracefrivillige@blaakors.dk

Sofie Weinreich Engell​
Værestedsleder

Tlf.: 28 47 05 30 

swe@blaakors.dk

måltid mad