Den Blå Mølle i Kibæk er et værested for mennesker, som er ensomme, hjemløse eller som har psykiske, sociale, alkohol- eller sundhedsmæssige udfordringer. Værestedet drives af Blå Kors.

Værestedet er et alkoholfrit sted med mulighed for at tale med andre, få en kop kaffe eller købe mad og få rådgivning og hjælp til mange af dagligdagens små og store udfordringer. Aktiviteter, motion, ture og fester er med til at skabe indhold og meningsfuld hverdag. Se madpriser.

Den Blå Mølle tager imod dig med alt, hvad du rummer af fortid og aktuelle problemer. Vi vil gerne hjælpe dig videre til et liv, som er bedre end det, du har nu. Men du er også velkommen, hvis du bare har brug for at komme et sted med mad og mennesker.

Ud over billig varm mad, gratis kaffe og et åbent øre tilbyder vi også:

  •  Samvær, omsorg og støtte
  •  Samtaler, som motiverer til forandring
  •  Kontakt til sagsbehandler, læge, politi og andre
  •  Hjælp til at skabe netværk
  •  Motion, håndarbejde, udflugter/ture, spilaftner og diverse aktiviteter
  •  Andagt
  •  Brugerindflydelse

Vi er der for dig

Den Blå Mølle drives af Blå Kors Danmark med støtte fra Herning Kommune. På værestedet arbejder både faguddannet personale og en række frivillige. Der er mulighed for at få en fortrolig samtale med en af de ansatte. 

Har du brug for nogen til at tage med til lægen, kommunen, advokaten eller lignende, så kontakt personalet og hør om de eller en frivillig har mulighed for, at tage med som bisidder.

Kontakt

Du er altid velkommen til at kontakte os med spørgsmål, anmodning om samarbejde eller hjælp.

Den Blå Mølle
Møllevænget 19
6933 Kibæk

Tlf.: 97 19 19 55
blaa.moelle@blaakors.dk

Åbningstider

Mandag: 09.30 - 18.00
Tirsdag - fredag: 09.30 - 14.00
Lørdag - søndag: Lukket

Find medarbejder
den blå mølle kibæk

Værdier og menneskesyn

Vi tror på, at alle mennesker er lige meget værd

Den Blå Mølle arbejder ud fra et kristent menneskesyn. Gennem diakoni omsætter vi vores menneskesyn i praksis, så det bliver til hjælp for vore medmennesker.

Læs mere
den blå mølle kibæk

Bliv frivillig

Brænder du for at arbejde med udsatte borgere? Den Blå Mølle søger nye frivillige.

Læs mere
Petan.jpg

Julekøbmandskurv - konkurrence

Arrangører: Blå Kors Danmark.

Støt Værestedet Den Blå Mølle i Kibæk og samtidig deltag i denne konkurrence om at vinde en julekøbmandskurv doneret af Meny. Værdi 750 kr.

Ved at købe lodder til 25 kr. stykket, deltager du i konkurrencen og støtter samtidig Den Blå Mølles julearrangementer for socialt udsatte og ensomme i kibæk og omegn. Du kan købe flere lodder på en gang.

Der er 400 lodder med i puljen a 25 kr. stykket.

For hvert lod af 25 kr., får du et lod til udtrækning. Du kan betale med Mobil Pay/ eller betale kontant på Den Blå Mølle. Du betaler det beløb, der svarer til det antal lodder du ønsker at købe. For hvert lod øger du din chance for gevinst.

Mobilpaynummer er 236999 (”julekurv”)

Fra lørdag den 5/12- 20 til og med søndag den 13/12- 2020 (uge 50), vil der være mulighed for at deltage i konkurrencen. Der kan sælges max til 400 lodder.

Vi udtrækker vinderen ved lodtrækning mandag den 14. december og kontakter vinderen.

Julekøbmandskurven kan afhentes på Den Blå Mølle fra mandag den 14. december og indtil den fredag den 18. december. Mandag er værestedet åben fra 9.30-18.00, tirsdag - fredag fra 9.30-14.00.

Opgørelse over vinderen og den indbragte støtte, vil blive offentliggjort på Den Blå Mølles facebookside og hjemmeside fredag den 18. december samt i Kibæk Ugepost i uge 52.  

juletræ

Aktiviteter

Læs mere