GraceKbh er et værested for hjemløse i København, som drives af Blå Kors Danmark. Om vinteren er der åbent hver nat med 40 sengepladser til mennesker, som bor på gaden.

Resten af året serverer vi gratis morgenmad og frokost hver dag.

Vi har især besøgende fra Syd- og Østeuropa samt personer med oprindelse i Vestafrika. Disse grupper benytter sig i særlig grad af Graces tilbud om mad, ro, fællesskab og varme, da de ikke har adgang til offentlige væresteder og herberger.

Vi hjælper dig, hvis vi kan

På GraceKbh kan du overnatte om vinteren, få gratis kaffe og mad, oplade din mobil, få hjælp til at oversætte dokumenter og til at finde vej i det danske system.

Der er to ansatte medarbejdere på GraceKbh, og ca. 80 frivillige hjælper med madlavning, rengøring, aktiviteter, afhentning af varer, samtaler, rådgivning m.m.

Brug de frivillige og ansatte til en snak om det, du tumler med. Vi hjælper, hvis vi kan, - ellers henviser vi til organisationer, som vi samarbejder med, fx. Hjemløseenheden, Gadejuristen og Projekt Udenfor.

Alle mennesker er værdifulde

Arbejdet i GraceKbh bygger på værdier, der udspringer af et kristent menneskesyn. Vi anser alle mennesker som skabt af Gud, og det betyder, at ethvert menneske er værdifuldt og skal mødes med ligeværdighed og næstekærlig omsorg.

Læs mere om Blå Kors Danmarks menneskesyn og værdier.

Her får hjemløse en varm seng i den kolde tid - og morgenmad den øvrige del af året.

Ud over gratis mad og overnatning har du på GraceKbh flere muligheder for fællesskab og aktiviteter. Du kan selv være med til at arrangere, hvad der skal ske. For eksempel filmaften, fodboldturnering eller hyggeaften i Saturday Grace.

Tjek programmet på opslagstavlen og på Facebook.

Uddeling af tøj

GraceKbh har en genbrugscontainer, og det tøj, der doneres, sorterer vi og deler ud af. Du kan ogå være heldig at få en sovepose og nogle tæpper.

Bagagerum

I kælderen har du mulighed for at opbevare nogle af dine ejendele. Du får en plastikkasse med navn på. Snak med en af medarbejderne og aftal nærmere.

 

En varm seng i vinterkulden

Fra 1. december til 31. marts skifter GraceKbh fra morgencafé til natherberg. Der er 40 sengepladser med mulighed for en god nats søvn under en varm dyne.

Læs mere
grace københavn.jpg

Bliv frivillig

Som frivillig i GraceKbh har du alle muligheder for at udfolde dine evner. Kan du lide at være noget for andre mennesker, og er du parat med praktisk hjælp, så læs mere om at være frivillig.

Læs mere
frivillig

Støt vores arbejde

Private og virksomheder hjælper GraceKbh på mange forskellige måder.
Læs mere

Åbningstider

Natherberg med 40 sengepladser fra 4. december til 1. april.

GraceKbh har åbent hver dag fra kl. 8 til 13 fra april til slutningen af november. 

Gratis kaffe, mad, varme og hygge til hjemløse - især udlændinge.

grace

Kontakt

GraceKbh
Kingos Kirke (Midlertidig adresse)
Bragesgade 35
2200 København N

gracefrivillige@blaakors.dk

Sofie Weinreich Engell​
Værestedsleder

Tlf.: 28 47 05 30 

swe@blaakors.dk

grace