Velkommen til Blå Kors Webshop!

Her finder du et spændende udvalg af genbrugstøj, sko og tilbehør, som vi sælger her i webshoppen for at skabe økonomisk overskud til at gøre en forskel for udsatte børn, unge og voksne i Danmark.

Du finder også en kategori med "Ting og sager", hvor vi sælger et udvalg af ting til hjemmet, smykker m.m.

Fælles for vores udvalg er, at det er genbrugsvarer af god kvalitet. Nogle varer er mærkevarer, mens andre er helt nye eller næsten ikke brugte. Du kan læse om den enkelte vares stand ved at klikke ind på varen.

Vores webshop drives af et hold af frivillige, som sørger for, at hver enkel vare bliver nøje tjekket igennem og gjort klar til at blive sendt hjem til dig. Du kan vælge enten at få sendt varerne direkte hjem til dig eller afhente dem i nærmeste pakkeshop. Vi afsender ordrer hver mandag og torsdag.

Læs mere om blandt andet returnering af varer og forsendelse i vores handelsbetingelser

sommerlejr ferielejr børn

Køb genbrug i Blå Kors Webshop og støt udsatte børn, unge og voksne

Blå Kors Webshop er ikke en hvilken som helst webshop. Når du handler genbrugstøj og ting i vores webshop, er du med til at støtte udsatte børn, unge og voksne. Det kan være hjemløse, ensomme, mennesker med misbrug eller børn og unge, der er vokset op i familier præget af alkohol- og stofmisbrug.

Al overskuddet fra salget i webshoppen går til Blå Kors Danmarks sociale hjælpearbejde.

verdensmål

Om Blå Kors Genbrug

# Vi bidrager med vores økonomiske overskud til Blå Kors Danmarks hjælpearbejde for børn af misbrugere, unge fra hjem med misbrug samt hjemløse og andre udsatte voksne i Danmark. 

# Vi ønsker at synliggøre Blå Kors Danmarks sociale arbejde

# Vi er et socialt arbejdsfællesskab med plads til alle, der har lyst til at være frivillig hos os. Læs mere om at blive frivillig.

trendsætter