Alle Blå Kors' genbrugsbutikker holder lukket og åbner først igen tirsdag den 14. april. Husk, du stadig kan købe genbrug i vores webshop www.lidtsmartere.dk.

Blå Kors driver 53 genbrugsbutikker fordelt over hele landet inkl. webshop, hvor man kan købe genbrugstøj og ting online. Overskuddet fra butikkerne går til at hjælpe udsatte mennesker i Danmark.

Køb genbrug og støt et godt formål

Blå Kors Genbrug har tre hovedformål:

  • Vi bidrager med vores økonomiske overskud til Blå Kors Danmarks hjælpearbejde for børn af misbrugere, unge fra hjem med misbrug samt hjemløse og andre udsatte voksne i Danmark. 
  • Vi ønsker at synliggøre Blå Kors Danmarks sociale arbejde. Vi er repræsenteret i byer i hele landet.
  • Vi er et alkoholfrit socialt arbejdsfællesskab med plads til alle, der har lyst til at være frivillig hos os. 

Genbrugsbutikker drevet af frivillige

Den første Blå Kors genbrugsbutik blev etableret i 1975, og siden er det gået stærkt. I dag har vi 53 butikker inkl. webshop, som alle drives af frivillige. Vi har rundt regnet 2.300 frivillige medarbejdere, som henter ting og møbler, sorterer og klargør varer, fylder varer på hylderne og servicerer vores kunder. 

Du er velkommen til at kontakte chef for Blå Kors Genbrug, Anders Christensen, på tlf. 21 12 21 20 for yderligere oplysninger om vores genbrugsarbejde.

Hvis du er frivillig medarbejder, kan du tilmelde dig vores nyhedsmail.

Find din nærmeste genbrugsbutik

Køb genbrug online

Vi sælger genbrugstøj og ting til hjemmet.
Shop her

Bliv frivillig i en genbrugsbutik

Som frivillig i Blå Kors Genbrug møder du nye mennesker og bruger dine kompetencer til at gøre en forskel for udsatte børn og deres familier. 

Læs mere
frivillige

Vi bakker op om FN's verdensmål

Når du handler i en af vores genbrugsbutikker eller på lidtsmartere.dk, er du med til at bakke op om FN's verdensmål nr. 12, som blandt andet handler om bæredygtigt forbrug og produktion.

Læs mere
verdensmål

Giv til genbrug

Hvorfor smide væk, når du kan give til andre? Blå Kors Genbrug støtter socialt arbejde for børn af misbrugere, unge fra hjem med alkoholmisbrug og udsatte mennesker i Danmark.

Læs mere
blå kors genbrug.jpg