Alle pladser på Sommer til søs er fuldt booket

Hvis du tilmelder dig lejren, vil du blive skrevet på en venteliste. Vi vil anbefale, at du i stedet tilmelder dig Nordjyllandslejren (7-13 år) eller vores ungdomslejr på Sjælland (13-18 år), hvor der fortsat er ledige pladser.

Kom og vær med til nogle fantastiske dage på Søspejderskibet Agape!

Tid: Lørdag d. 25. juni til onsdag d. 29. juni 2022

Sted: Skibet Agape, Mødested: Nordjylland

Lejrchefer: Joakim Rex Blankschön og Marie-Louise Lauesen

Aldersgruppe: 10-14 år

Antal deltagere: 10 unge

Pris: 1.250 kroner

 

Beskrivelse af lejren

Sammen skal vi fungere som skibets besætning, når vi sejler Agape rundt i de danske farvande, sætter sejl og ligger til og fra i de forskellige havne på togtet.

Vi laver også maden sammen og hjælpes ad med de praktiske ting – for livet til søs handler nemlig om fællesskab og sammenhold.

Udover at sejle får vi også god tid til at hygge med spil, fortælle røverhistorier og slappe af. Hvis vejr og vind tillader det kan vi endda bade fra skibet, selvfølgeligt iført svømmevest/redningsvest.

Du kan også nyde en stille stund i nettet, med skumsprøjt i håret – eller hænge i en gynge ud over vandet mens vi sejler.

Når vi afmønstrer Agape efter endt togt, er vi alle blevet klogere på livet til søs, og kan imponere venner og familie med nye ord og begreber – som kun vi sømænd forstår

Vi ser frem til at byde både tidligere besætningsmedlemmer tilbage ombord (vi lover at der stadig er mere at lære) og nye gaster, der kan glæde sig til deres første – men nok ikke sidste oplevelse ombord Vi har i hvert fald fundet ud af at Agape kommer man tilbage til – og man er ALTID velkommen!

HUSK:

Ingen kan alt - Alle kan noget - Sammen kan vi klare det meste

 

Har du spørgsmål til lejren eller brug for hjælp til tilmeldingen,
så skriv til stj@blaakors.dk 

Mød lejrcheferne

Marie Louise

Hej :)

Jeg hedder Marie-Louise og bor til daglig i Skagen. Jeg er 49 år og mor til 3 dejlige (store) børn.

Det er mit tredje år som lejrchef på sommer til søs med Agape og Blå Kors, og jeg glæder mig utroligt meget til at sejle med en flok dejlige børn og unge til sommer!

Ses vi?

marie louise

Joakim

Mit navn er Joakim Rex Blankschøn, jeg er uddannet pædagog og så er jeg certificeret coach. Jeg er 54 år, bosiddende i Næstved og indehaver af kæreste, to hunde og to duer. Det er tredje gang, jeg skal ud og sejle med Agape og Blå Kors.

joakim

Oversigt over Blå Kors' sommerlejre i 2022