Er du kræmmer? Og vil du gerne sælge varer på andet end kræmmer- og bagagerumsmarkeder, hvor vejret ikke altid er lige indbydende og velegnede til fremvisning af dine værdifulde varer?

Eller er du iværksætter, der gerne vil afprøve salget af dine produkter uden at skulle pantsætte hus eller andre værdier?

Så er du kommet til det rette sted.

Hos Kræmmerhuset kan du nemlig sælge dine ting. Helt uden besvær. Og mens du selv holder fri.

Du slipper for at skulle køre land og rige rundt (i regn og slud) efter kræmmermarkeder. Og du undgår de lange snakke med kunder, der kun er ude for at ose.

Følg disse tre enkle trin. Og så er du i gang:

1. Dit salg begynder med at booke din stand

Vær opmærksom på, at du kan booke forskellige størrelser stande. Stande kun med hylder. Stande med hylder og bøjlestænger. Stande med gulvplads til møbler eller andre store ting. 

2.

Når du har booket en stand og en dato for dit salg, får du udleveret prismærker med en unik stregkode, der passer til netop dine varer. Nu skal du blot skrive dine priser på prismærkerne og klistre dem på varerne.

3.

Nu kan du begynde at indrette din stand med varer. Standleje foregår på ugebasis og går altid fra fredag til torsdag.

Opsætning af stande kan ske fredage fra kl. 8 - 17. Nedtagning af stand skal foregå torsdage og være tømt senest kl. 17. 

Tid til afslapning

Når dine varer er sat frem på din stand, kan du i ro og mag nyde, at alle de mange kunder, der dagligt besøger Kræmmerhuset, bliver betjent af et dygtigt og imødekommende personale.

Vi sælger dine varer med et smil og et højt serviceniveau, så dine og vores kunder kommer igen og igen og igen

Vi håber naturligvis, du får et forrygende salg. Og skulle det blive nødvendigt, er du altid velkommen til at kigge forbi og fylde ekstra varer på dine hylder eller måske bare nurse lidt om din stand...

Nu er det tid til at nyde dit kontoudtog. Vi sætter nemlig løbende pengene fra salget ind på din konto. Dette sker hver anden fredag. Pengene er på din konto senest mandag. Vi modregner 15 % i kommission og de restende 85% indsætter vi på din bankkonto, som du oplyser ved indgåelse af lejemålet.

Du er naturligvis altid velkommen i Kræmmerhuset, hvor vi med glæde fortæller om kræmmer-konceptet og rådgiver dig personlig.

Vi glæder os til et godt og trygt samarbejde med alle jer, som gemmer lidt guld hjemme i skabene, på loftet eller i garagen.

Kræmmerhuset holder dig og dine lopper lune og trygge. Vi glæder os rigtig meget til vort kommende samarbejde!

Besøg os

Kræmmerhuset
Vejlevej 10
8700 Horsens
+45 6124 1446

1000 m2 indendørs loppemarked i samme bygning som Blå Kors Genbrugscenter Horsens. Masser af plads, god service og gratis parkeringspladser. Og du støtter udsatte børn og voksne, når du køber eller sælger dine ting hos os.

BKG_Horsens.jpg